O NAMA
Tvrtka Automehanika servisi d. d. Zagreb osnovana je 1993. godine temeljem Zakona o pretvorbi društvenih poduzeća. Društvo je 1995. godine usklađeno sa Zakonom o trgovačkim društvima te je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, poslovni broj Tt-95/5999-2, s matičnim brojem subjekta upisa (MBS) 080019700. Osnovna djelatnost Društva je popravak i održavanje cestovnih motornih vozila.
Tehnički pregled cestovnih motornih vozila i servis, kao temeljna djelatnost jednoznačno oslikava aktivnosti tvrtke Automehanika servisi d.d. kroz dva stoljeća izražene u smislu djelovanja poduzeća osnovanog davne 1947. godine čije nasljeđe na lokacijama u srcu grada Zagreba, uspješno njeguje do današnjih dana. Odraz postojanosti usmjerenja prema ovim djelatnostima oslikan je u neprekinutosti orijentacije izgrađivanja egzistencijalnih odrednica društva, nekad i danas, ne napuštajući automobilsku industriju duže od 65 godina.

Stanica za tehnički pregled vozila nalazi se u iznimno atraktivnom dijelu grada Zagreba, Ulici kralja Zvonimira 25, veličine 1.200 m², gdje klijenti mogu obaviti tehničke preglede, registraciju i produženje registracije, poslove ugovaranja osiguranja, homologaciju te eko testove na svom vozilu, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama i drugim pozitivnim propisima.

Specijalizirana radionica za popravak karoserija vozila sa termolakirnicom i ovlašteni servisi marki vozila Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Honda i Škoda, smješteni su u Lopašićevoj 12. Primjena suvremenih tehnologija u servisiranju i popravku oštećenih karoserija vozila te naša naglašena spremnost u savladavanju novih vještina predstavlja okosnicu naše današnje i buduće orijentacije. Pravovremeno oblikovanje ljudskih i materijalnih resursa, u uvjetima zdrave tržišne borbe bitna su značajka opstanka i napretka tvrtke.